Problemen met inloggen?

Bel of mail ons:

tel: 058-5858158

Mail: info@makeup4all.nl

 

Op=op actie:

Make-up Studio oogshaduw 

POS A4 New Eyeshadow Palettes 

Palet 16 kleuren € 59,-

Keuze uit 2 kleurreeksen

 

Kim Kardashians geheim:

banana

 

Name:
Email:

Bohemian Rebel

Make-up Studio presenteerd: Bohemian Rebel

Wil jij de rebel in jezelf loslaten en van je laten horen? Laat je make-up dan spreken! Toon je ware identiteit, creativiteit en indi- vidualiteit en kies voor donkerrode lippen. Combineer de romantiek en vrijheid van een bohemian levensstijl met koperkleurige ogen en je bent klaar om de wereld te veroveren. Streef je vrijheid na als een echte jager; stoer met een vrouwelijke ‘touch’.

In deze look ligt de nadruk op de lippen. Daarom is de oogmake-up ingetogen. De basis wordt gevormd door de nieuwe Eyeshadow Lumière Duo (Bronzing Champagne). De kleuren van de oogschaduw sluiten naadloos aan bij de honing- en karameltinten van de catwalks. De koperkleur is aangebracht over het gehele ooglid terwijl de champagne kleur is gebruikt als highlight in de ooghoeken voor een frisse oogopslag.

De donkergekleurde lippen doen denken aan de jaren ’80, maar zijn in een nieuw jasje gestoken. Met de zwarte lipliner zijn de buitenste mondhoeken aangezet en aansluitend vervaagd. De lijn is bewust niet doorgetrokken naar het midden. Op deze manier ontstaat er een spannend kleureffect nadat de rode lipstick is aangebracht. De dieprode Lipstick nr. 19 kan uiteraard ook heel goed solo worden gebruikt voor opvallende lippen.

Met behulp van een blusher in een warme toon is een schaduw gecreëerd op het jukbeen. De diepte die hierdoor ontstaat, maakt de look extra krachtig. Dankzij de Highlighter Mousse nr. 2 op de neusbrug en het voorhoofd vangt het gezicht licht op precies de juiste plaatsen.

make_up_studio_topkaart-bohemian-rebel-2013_270Highres_productafbeelding


Make-up Studio Highlighter Mousse nr. 2

Make-up Studio Highlighter Mousse nr. 2 Met de Make-up Studio higlighter mousse zet je de highligts op de neusbrug en het voorhoofd.
[Productdetails...]

€17.90

Gemiddelde klant waardering:
0 stars  Aantal stemmen: 0

Make-up Studio Lippenstift nr. 19

Make-up Studio donkerrode lippenstif nr. 19 De lippen in de Bohemian Rebel herfstlook doen denken aan de rebelse jaren 80.
[Productdetails...]

€15.90

Gemiddelde klant waardering:
5 stars  Aantal stemmen: 1


Make-up Studio Nagellak M61

Make-up Studio Nagellak M61 Met deze schitterende fris paarse nagellak maak je de Bohemian Rebel herfstlook helemaal af.
[Productdetails...]

€12.50

Gemiddelde klant waardering:
0 stars  Aantal stemmen: 0
Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.