Problemen met inloggen?

Bel of mail ons:

tel: 058-5858158

Mail: info@makeup4all.nl

 

Kim Kardashians geheim:

banana

 

 

 

Name:
Email:
Make-up Studio Nr. 29 Lippenseel Nylon MediumTaps toelopend verpoetspenseel

Make-up Studio Eyeshadow Wet & Dry - Runway Rockin' Mauve
Bekijk grote afbeelding


Make-up Studio Eyeshadow Wet & Dry - Runway Rockin' Mauve

Prijs per product (stuks): €12.90


Eyeshadow Wet & Dry - Runway Rockin' Mauve
Voor de winterlook 2014-2015 adviseert Make-up Studio kleur Runway Rockin’ Mauve voor een intensieve en dramatische oogopslag. Deze matte oogschaduw is zeer kleurintensief dankzij het hoge pigmentgehalte en kan ook nat worden aangebracht voor een nóg krachtiger kleurresultaat. Voor een look die op iedere runway rockt!

Sterke, donkere kleuren zoals paars, bordeaux, nachtblauw, koper en groen stralen kracht uit maar de texturen zijn zijdezacht en luxueus, geheel passend bij de trend. Zowel ogen als lippen zijn deze winter veelzeggend.

Eyes
Helemaal terug deze winter: opvallende donker gekleurde oogschaduw en een moderne uitvoering van de ‘cat eyes’ eyeliner. Geheel in lijn met het DNA van Make-up Studio, is er voor deze trend een artistieke dubbele eyeliner gekozen. In combinatie met hints of metallic en een touch of bright shimmer maak je een winterse beauty statement.

Voor de oogmake-up van de winter trend collectie 2014-2015 is er gebruik gemaakt van 3 verschillende oogschaduw producten. De Eyeshadow Lumière Designer Duo Olive & Prune, Colour Pigments Couture Copper en Eyeshadow Wet & Dry Runway Rockin' Mauve.

Recensies over dit product


Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product
Om een recensie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.
Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.