Problemen met inloggen?

Bel of mail ons:

tel: 058-5858158

Mail: info@makeup4all.nl

 

Kim Kardashians geheim:

banana

 

 

 

Name:
Email:
Verpoetspenseel largeMake-up Studio Nr. 31 Waaierpenseel Dashaar

Make-up Studio Fluid Liner - Backstage Black
Bekijk grote afbeelding


Make-up Studio Fluid Liner - Backstage Black

Prijs per product (stuks): €14.90


Make-Up studio Fluid Liner - Backstage Black
De ideale eyeliner voor een strakke lijn! Dankzij de stevige punt kan met de Fluid Liner eenvoudig een strakke eyeliner worden gezet, onmisbaar voor deze moderne versie van 'cat eyes'. Geheel in lijn met de trend van winter is er gekozen voor zwart. Ga voor een sterke en intense blik met de Fluid Liner Backstage Black!

Sterke, donkere kleuren zoals paars, bordeaux, nachtblauw, koper en groen stralen kracht uit maar de texturen zijn zijdezacht en luxueus, geheel passend bij de trend. Zowel ogen als lippen zijn deze winter veelzeggend.

Eyes
Helemaal terug deze winter: opvallende donker gekleurde oogschaduw en een moderne uitvoering van de ‘cat eyes’ eyeliner. Geheel in lijn met het DNA van Make-up Studio, is er voor deze trend een artistieke dubbele eyeliner gekozen. In combinatie met hints of metallic en een touch of bright shimmer maak je een winterse beauty statement.

Voor de oogmake-up van de winter trend collectie 2014-2015 is er gebruik gemaakt van 3 verschillende oogschaduw producten. De Eyeshadow Lumière Designer Duo Olive & Prune, Colour Pigments Couture Copper en Eyeshadow Wet & Dry Runway Rockin' Mauve.

Recensies over dit product


Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product
Om een recensie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.
Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.