Problemen met inloggen?

Bel of mail ons:

tel: 058-5858158

Mail: info@makeup4all.nl

 

Kim Kardashians geheim:

banana

 

 

 

Name:
Email:
Make-Up Studio Penseeletui 16-VaksMake-up Studio Compact Powder Make-up 10 gr.

Epilmatic (the original)
Bekijk grote afbeelding


Epilmatic (the original)

Prijs per product (stuks): €29.00


Epilmatic (Original).


Werk handig en snel je wenkbrauwen bij met de Epilmatic automatische pincet. Veel gebruikt in schoonheidssalons. Vervaardigd van geheel roestvrij staal. Lengte: 9cm. Bruikbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor mensen met een nikkelallergie. Met schuine bek. Met de Epilmatic automatische pincet heb je een staaltje professionele techniek in handen met 5 jaar garantie.

De Epilmatic® is het ultieme pincet. 

Dit is waarom:
• De Epilmatic® knipt het haar niet af en beschadigt het niet.
• Elke haar wordt geëpileerd met voldoende en constante kracht, waardoor het risico op irritatie van de haarfollikel, rood worden van de huid en puistjes vermindert.
• Aangezien het epileren automatisch gaat, vereist het minder inspanning. Daardoor is er minder risico op kramp in de hand door intensief gebruik en de steeds herhalende beweging.
• De Epilmatic® ligt vast in de hand, waardoor je heel precies kunt werken en zelfs het kleinste haartje niet ontsnapt.
• De veren van de Epilmatic® worden gemaakt van een speciale metaallegering. Hierdoor blijven ze flexibel, zelfs na meer dan 150.000 behandelingen!
• De Epilmatic® is gemaakt van roestvrij staal 430. Dit hoogwaardig materiaal is bestand tegen vervorming en kan makkelijk gedesinfecteerd worden.
• Het unieke ontwerp zorgt voor een perfecte ligging in de hand.
Vanwege het succes hebben diverse aanbieders de Epilmatic® proberen na te maken. Maar tevergeefs, want de originele Epilmatic® is nog steeds dé standaard onder de professionals.

Recensies over dit product


Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product
Om een recensie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.
Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.