Problemen met inloggen?

Bel of mail ons:

tel: 058-5858158

Mail: info@makeup4all.nl

 

Op=op actie:

Make-up Studio oogshaduw 

POS A4 New Eyeshadow Palettes 

Palet 16 kleuren € 59,-

Keuze uit 2 kleurreeksen

 

Kim Kardashians geheim:

banana

 

Name:
Email:

Trend "Dare 2 Seduce"

Schermafbeelding_2012-09-04_om_12.36.56

Dare 2 seduce deze winter! Met de producten uit de Trend collectie van Make-up Studio creëer je in een oogwenk de perfecte look.

 

De Trend collectie najaar/winter 2012 van Make-up Studio bestaat uit intense kleuren als diep indigo-blauw, gecombineerd met champagne en grijs voor de ogen, aangevuld met glanzend zachtbruin voor de lippen en petrol voor de nagels.

 

Het uitgangspunt voor beide looks is 'stoer met een touch op glamour'. In de ene look is het stoere element duidelijk zichtbaar, waarbij de make-up geschikt is voor alle momenten. De andere look is, dankzij de smokey eyes, mysterieus en verleidelijk.

Schermafbeelding_2012-09-04_om_12.40.05

 

 

 Make-up Studio Superfrost oogschaduw Duo Dark

De nieuwe collectie bevat een prachtige duo oogschaduw, de Eyeshadow Superfrost Duo Dark Seduction. Deze combineert twee spannende kleuren: indigo blauw en champagne.
[Productdetails...]

€14.90

Gemiddelde klant waardering:
5 stars  Aantal stemmen: 1

Make-up Studio Nail Colour M62

Geheel in lijn met de fashion trends voor deze winter heeft Make-up Studio gekozen voor een mooie petrol nagellak kleur.
[Productdetails...]

€9.90

Gemiddelde klant waardering:
0 stars  Aantal stemmen: 1

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.