Wij lanceren onze nieuwe Make-up webwinkel, dat is tijd voor een feestje!

Daarom ontvang je nu tijdelijk bij iedere besteding van € 50,- een Make-up Studio Volume mascara (zwart) helemaal gratis. Bestel je voor €100,- dan krijg je er 2 enz.. De mascara(s) word(en) automatisch met uw bestelling mee geleverd, u hoeft hier niets voor te doen.

Er is best wel veel veranderd aan de website. Zo is de look en feel geheel anders en werkt de site perfect op mobiele telefoons en pads.

Ook is het niet meer noodzakelijk een account aan te maken, je kunt ook bestellen als gast.

Het keuze menu voor de verschillende kleuren heeft ook een grote transformatie gekregen. Dit werkt nog niet bij alle producten maar we zijn hier nog hard aan het werk om alles op de meest gebruiksvriendelijke wijze in te richten.

Wat is hetzelfde gebleven: Onze service! Op werkdagen besteld voor 17.00 uur wordt nog steeds op dezelfde dag verzonden en vragen proberen we zo snel mogelijk te beantwoorden.

Daarnaast gaan we onze nieuwsbrief mailingen weer op pakken met info over nieuwe producten en de laatste aanbiedingen. De nieuwsbrief wordt eens per maand verzonden.

Heb je tips, suggesties of mis je nog een artikel op de site? Laat het ons weten. Dit kan via de mail info@makeup4all.nl telefonisch 058-5858158.