Name:
Email:

Privacy verklaring MakeUp4all

versie 2.00.00  aangepast op 24 mei 2018

Deze privacy verklaring is van toepassing op alle diensten van MakeUp4all, hier vallen MakeUp4all.nl,Bellamilan.nl,DeHuidverzorger.nl,Visagiepro.nl,Studiomakeup.nlenOutletMakeup.nl onder.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. 

Dit privacybeleid is van toepassing op alle diensten van MakeUp4all. U dient zich ervan bewust te zijn dat MakeUp4all niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

MakeUp4all respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij doen ons altijd ons uiterste best om uw persoonlijke gegevens te beschermen voor derden. Wij verstrekken daarom geen persoonlijke gegevens aan derden als dat niet strikt noodzakelijk is. Alle persoonsgegevens worden door ons versleuteld opgeslagen.

Welke gegevens gebruiken en bewaren wij na het maken van een order.
Bij het maken van een bestelling hebben wij enige noodzakelijke gegevens van uw nodig. Dit zijn uw naam- en adres gegevens en uw mail-adres, daarnaast vragen wij om uw telefoonnummer zodat wij contact kunnen opnemen indien wij extra informatie nodig hebben omtrent uw order. Deze gegevens worden ten minste zeven jaar door ons bewaard (wij worden hiertoe verplicht door de Nederlandse Belastingdienst). Deze gegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn beschermd tegen toegang van Derden met noodzakelijke uitzondering van ons ICT bedrijf TwelveStone in Heerenveen.

Nieuwsbrief.
Uw ontvangt van ons een nieuwsbrief omdat u uzelf daarop hebt geabonneerd, u mail-adres blijft daarvoor net zo lang bewaard(versleuteld) totdat u zelf het abonnement heeft gecanceld, hetzij via de opzeglink of via mail.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden
 

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Samenwerking met derden.
Privacy informatie wordt verder niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. 

Wij zijn genoodzaakt om samen te werken met andere partijen omdat wij niet alle zelf kunnen.Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Hieronder vindt u een lijst met partijen met wie wij samenwerken en welke (noodzakelijkerwijs) uw persoonsgegevens zouden kunnen ontvangen. 

PostNL, GLS: deze post en pakketbezorgers hebben uw n.a.w. gegevens nodig en ontvangen bij pakket bezorging uw mail-adres zodat zij u een Track&Trace code kunnen mailen.Omdat deze bedrijven zelf gegevens verwerker zijn, hebben zij hun eigen Privacy verklaring omtrent gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Sisow en Paypal: Sisow regelt voor ons de Ideal betalingen en Paypal de Paypal betalingen. Deze maatschappijen ontvangen van ons een ordernummer zodat wij uw betaling kunnen verifiëren. De andere gegevens welke sisow nodig heeft vult u zelf in en vallen onder verantwoordelijkheid van Sisow. Omdat deze bedrijven zelf gegevens verwerker zijn, hebben zij hun eigen Privacy verklaring omtrent gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Twelvestone ICT: Dit ICT bedrijf heeft noodzakelijk toegang tot alle gegevens op onze site en server. Twelvestone ICT verwerktgeen van deze gegevens.

Ontraction: Dit marketing bedrijf verzorgt deels onze SEO en SEA marketing. Zij beschikkenniet over toegang tot uw persoonlijke gegevens, wel kan het zijn dat zij gebruik maken van verzamelde cookies voor het inhoudelijk optimaliseren van de webwinkel/website, SEO en/of SEA.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MakeUp4all of de server van een derde partij(datacentrum). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MakeUp4all of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van MakeUp4all of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle eigen persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

MakeUp4all 
Cerseweg 15 
8938 BG  Leeuwarden
tel:058-5858 158
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.