Make-Up Studio Make-Up Online Bestellen

 Make-up Studio is het Nederlandse make-up merk, ontwikkeld door en voor visagisten. Binnen het assortiment van make-up Studio vindt verschillende foundations, camouflage make-up, blushers, poeders voor het afpoederen, oneindig veel kleuren oogschaduws, diverse mascara's, oogpotloden, eyeliners, wenkbrauw make-up, make-up studio wimpers, lippenstift, lipgloss, lippotloden, glitters, bronzing en highlight & shading producten. Maar ook de meest professionele make-up penselen, make-up koffers, make-up sponzen, make up tasjes en ga zo maar door. Kortom: Make-up Studio is het meest volwassen en complete make-up merk binnen Europa.

Make-Up Studio Gemaakt Door Visagisten.

Eind jaren tachtig is in Amsterdam de basis gelegd voor de professionele make-up van Make-up Studio. In deze gespecialiseerde winkel voor professionele visagisten begon een klein team van make-up specialisten met het ontwikkelen van professionele make-up producten.

Make-up Studio staat dicht bij de professional.

Door vast te houden aan wat goed is, te luisteren naar de wensen en behoeften van de professionele make-up artiesten en te innoveren lukt het Make-up Studio de juiste trends te zetten en waar nodig te volgen. Van professionals voor professionals; in de eigen trainingsfaciliteit worden alle internationale importeurs geschoold volgens het door Make-up Studio ontwikkelde MUST Expert trainingsprogramma. Make-Up Studio: Hypo-Allergeen en Dierproefvrij! Make-up Studio beschikt misschien wel over het meest uitgebreide make-up assortiment onder de naam van één merk. Alles van zeer hoge kwaliteit en beschikbaar in een oneindig kleurenpalet met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. De producten van Make-up Studio zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.

Make-Up Studio: Best Verkochte Make-Up Onder Mua's en Visagisten.

Make-up Studio is het Nederlandse make-up merk, ontwikkeld door en voor visagisten. Make-up Studio is het best verkochte make-up merk onder professionals zoals visagisten en make-up artiesten. De producten dragen comfortabel, blijven goed zitten, zijn hypoallergeen en hebben een hoge kleur pigmentatie. Het is dan ook niet vreemd dat bijna alle visagie opleidingen gebruik maken van de make-up van Make-up Studio.

Make-up Studio Er zijn 225 producten.