Make-up studio Giftbox Er zijn 7 producten.

De mooiste giftboxen vind je bij Make-up Studio

Op zoek naar het ideale cadeau? Zoek niet langer! Maak iemand blij met één van de vele giftboxen van Make-up Studio! Ken je een make-up of beauty liefhebber en ben je op zoek naar een origineel en mooi verpakt cadeau? Dan is een make-up giftset de ideale uitkomst. De giftboxen van Make-up Studio zijn verpakt in een luxe zwarte verpakking met een mooie, sierlijke strik. Dit geeft een luxe uitstraling en zo heeft geen verpakking van cadeaupapier meer nodig!

Het leukste cadeau

De luxe uitstraling van de giftboxen en de professionele make-up van Make-up Studio, maakt dit het perfecte cadeau. Ken je een make-up liefhebber? Dan is een giftset een leuk cadeau om te geven. Zoek de ideale combinatie als cadeau of om jezelf te verwennen met je favoriete make-up producten. 

De perfecte combinatie

Elke giftbox bestaat uit een combinatie van producten. De giftset heeft naast de luxe uitstraling een perfecte verpakking om iemand te verrassen. De professionele make-up combinaties zijn met zorg uitgekozen door onze wereldwijde visagisten. Kies voor een lipstick met een lip primer, een mascara met een oogpotlood of één van onze andere Make-up Studio giftsets. 

Een giftbox kopen

Wil jij iemand blij maken met het allerleukste make-up cadeau? Kies dan nu een giftbox uit op onze website. Er zijn verschillende combinaties van producten mogelijk. Plaats je jouw bestelling vandaag nog, dan wordt jouw giftset vandaag nog verzonden. Is je bestelling boven de 50 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Heb je nog vragen over de giftboxen? Neem dan gerust contact met ons op!